Ospravedlňujeme sa, ale v súčasnej dobe nie je možné nakúpiť digitálne a fyzické tovary naraz.

Soutěž o vstupenky na Depeche Mode, na koncert do Prahy 24.5.2017

Výsledek soutěže:

Vítězem naší soutěže o vstupenku na Depeche Mode se stává...

Jan Pojer, Kolín - obj 1082005 ze dne 05.03.2017, 15:53

Gratulujeme!

 

Celkem se losovalo ze 178 předobjednávek na webu a 44 na prodejnách 

 

 

 

 

Připravili jsem si pro Vás soutěž o 2 vstupenky na beznadějně vyprodaný pražský koncert skupiny Depeche Mode!

 

Soutěžní ceny:

Celkem se soutěží o 2 vstupenky pro jednu osobu na koncert DEPECHE MODE 24.5.2017 19:00, EDEN ARÉNA, Praha 

 

Podmínky pro zapojení do soutěže:

Do soutěže se mohou zapojit všichni, kdo si v období od 15.2.2017 do 16.3.2017 předobjednají CD či LP alba Depeche Mode Spirit na eshopu bontonland.cz či na jakékoliv prodejně Bontonland a následně si album zakoupí.

 

Soutěžní podmínky:

Pro zapojení do soutěže je potřeba splnit tyto podmnínky:

a) Předobjednání CD či LP Depeche Mode Spirit v období od 15.2.2017 do 16.3.2017 a uplatní tuto předobjednávku - zboží zakoupí

b) Při vyzvednutí výhry je potřeba se prokázat platným prodejním dokladem (z eshopu či z prodejny) společnosti Bontonland a.s. a dokladem totožnosti

c) Pro zapojení do soutěže na prodejnách Bontonland je potřeba při předobjednávce alba zanechat prodejci kontaktní údaje (Jméno, telefon, email, adresu)

d) Vrácením alba v rámci 14-denní zákonné lhůty při nákupu z eshopu pozbývá kupující možnost zapojení se do soutěže

 

Losování výherce:

Ze všech řádných předobjednávek se bud losovat 1 výherce, který obdrží 2 vstupenky. Losování bude náhodné a proběhne dne 12.4.2017.

 

Předání výhry:

Výhru bude možné si převzít v prodejně Bontonland Megastore (Václavské náměstí 1, Praha 1) od 13.4.2017, či na vybrané prodejně Bontonland. Výherce si musí vyzvednout výhru nejpozději do 1.5.2017, jinak výhra propadá.

 

 

Soutěžní podmínky:

Zapojením se do soutěže vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely organizace soutěže. Každá účeta/faktura umˇžnuje pouze jednu účast v soutěži.

V případě, že si výherce nepřebere výhru do stanoveného data či o ní neprojeví zájem, bude výhra postoupena dalšímu vylosovanému.

Pořadatel soutěže je Bontonland a.s., se sídlem Václavské nám. 846/1, 110 00, Praha 1, zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 3413, IČ: 49018825, DIČ: CZ49018825. Soutěže se nemohou zúčastnit právnické osoby a zaměstnanci pořadatele a organizátora ani jejich blízcí ve smyslu § 116 občanského zákoníku. Soutěže se smí zúčastnit jen fyzické osoby starší 15-ti let s doručovací adresou v ČR, kteří zároveň akceptují a budou dodržovat pravidla této soutěže. Osoby mladší 18-ti let však musí mít k účasti v soutěži souhlas zákonného zástupce. 

Bontonland a.s. si vyhrazuje právo soutěž v závažných případech zrušit, a to pokud je její řádné provedení narušeno technickými, právními nebo jinými nepředpokládanými důvody. Právní vymáhání je vyloučeno.

Tato aktivita není žádným způsobem sponzorována, doporučována, spravována, ani jinak spojována se společností Facebook, Google ani Seznam. Účastník poskytuje informace společnosti Bontonland a.s. a nikoliv společnosti Facebook.

  Zasielanie noviniek, akcií a zliav prednostne na Váš email!
Odoslať

Copyright © 2021 Bontonland.cz.Všechna práva vyhrazena.
Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo problémy se zobrazením našich stránek, kontaktujte nás.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.