Blu-ray za 99 Kč     DVD za 59 Kč     UHD za 399 Kč     Nové výdejní místo Stodůlky    

 

 

Omlouváme se, ale v současné době není možné nakoupit digitální a fyzické zboží najednou.

Soutěž o 3 CD Apollobeat Jana Spáleného : 1967-1971

Soutěž ukočena

Výhreci: JardaStejsk@*.cz, jan.bazalicka@*.cz, antonin87@*.cz

Gratulujeme

 

 

Soutěžní ceny:

Celkem se soutěží o Soutěž o 3 CD Apollobeat Jana Spáleného : 1967-1971

Vyhrává 15, 25, 35 správná odpověď na soutěžní otázku.  

 

Podmínky:

Soutěž běží od 24. 5. 2017 do 31. 5. 2017. Slosování proběhne 1. 6., ceny budou k vyzvednutí na pražské prodejně Megastore, pro mimopražské výherce se budou odesílat poštou.

 

Soutěžní otázka:

 Která zpěvačka nikdy nebyla členkou kapely Apollobeat ?

 

Soutěžní podmínky:

Zasláním odpovědi vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely organizace soutěže. Každý soutěžící může zaslat pouze jednu odpověď. Pořadatel soutěže je Bontonland a.s., se sídlem Václavské nám. 846/1, 110 00, Praha 1, zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 3413, IČ: 49018825, DIČ: CZ49018825. Soutěže se nemohou zúčastnit právnické osoby a zaměstnanci pořadatele a organizátora ani jejich blízcí ve smyslu § 116 občanského zákoníku. Soutěže se smí zúčastnit jen fyzické osoby starší 15-ti let s doručovací adresou v ČR, kteří zároveň akceptují a budou dodržovat pravidla této soutěže. Osoby mladší 18-ti let však musí mít k účasti v soutěži souhlas zákonného zástupce. Tato aktivita není žádným způsobem sponzorována, doporučována, spravována, ani jinak spojována se společností Facebook. Účastník poskytuje informace společnosti Bontonland a.s. a nikoliv společnosti Facebook. Poskytnuté údaje budou použity výhradně pro tuto aktivitu.

Bontonland a.s. si vyhrazuje právo soutěž v závažných případech zrušit, a to pokud je její řádné provedení narušeno technickými, právními nebo jinými nepředpokládanými důvody. Právní vymáhání je vyloučeno.

  Zasílání novinek, akcí a slev přednostně na váš email!
Odeslat

Copyright © 2021 Bontonland.cz.Všechna práva vyhrazena.
Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo problémy se zobrazením našich stránek, kontaktujte nás.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.